Jom Klik!

Sunday, May 24, 2015

Ayoooooooo dah nak masuk 1/2 tahun 2015 baru leh update!pitam!

Assalamualaikum..
Nak ucap selamat tahun baru 2015 macam dah lama sangat... Hehehehehe apapun alhamdulillah kami sehingga kini masih lagi beroperasi.. Cuma x sempat nak update je..TAhun 2015 yang agak mencabar...

Tanggal 2 April 2015 bapa mertua ku telah menghembuskan nafas yang terakhir kerna menghidapi penyakit kanser esofagus.MOhon sedekah kan Al-FAtihah..semoga arwah ditempatkan dikalangan mereka yang beriman...


Thursday, July 24, 2014

Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri Yang bakal Tiba





Assalamualaikum , Kesempatan yang ada ni saya ucapkan Selamat Berpuasa dan SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI istimewa buat pelanggang , sahabat dan saudara mara yang mengenali diri ini.. Mohon Maaf zahir dan batin...

Pantas sungguh masa berlalu . Semoga Allah ketemukan kita dengan Ramadhan yang akan datang..sedih pulak rasa bila tibanya penghujunng Ramadhan ni.. Pada pelanggan kami terima kasih banyak banyak atas sokongan dan tidak jemu jemu order kek dengan kami.

Berhati hati di jalan raa bagi yang pulang ke kampung halaman untuk berhari raya , Semoga kalian selamat pergi dan balik...

Friday, May 09, 2014

Tempahan April Dan Mei 2014

Gambar di bawah adalah salah satu Produk terbaru kami CheesyKut! cute kan namanya hehhee..
Mengandungi Cream crackes , Cheesy Cream cheese, Blueberry Filling with Milo
Alhamdulillah 



Ini hasilnya dan bentuk rupa  untuk di jual 


Berikut adalah tempahan Cup Cake Medium Size tempahan dari BFF adikku sempena Majlis Pernikahan .. 
250 Biji.. Vanila Cup Cake..





Agak agak boleh teka tak ?hehehe Gambar di bawah adalah BANANA CHOCOLATE CAKE..request by Suriya presint 18..sebab bubuh dalam bekas tupperware takmo kek cair dan comot untuk di bawa pulang ke Melaka.



Kek Princess Request by Kak Nasrah .. Strawberry Flavor 1.5 KG


Mendapat tempahan dari sahabat lama untuk anak kesayangannya barbie cake 1.5KG








Tempahan Wedding Cake 3 tier dari Eliz Suria
3KG




Terima kasih banyak - banyak pada sahabat sahabat yang tidak jemu membuat tempahan dengan saya. Mohon maaf sekiranya ada tempahan yang tidak dapat di penuhi permintaannya..

Nota kaki: Sentiasa bersyukur dengan rezeki yang Allah bagi ..

Monday, February 24, 2014

Update lagi cheese leleh vanila flavour

Alhamdulillah... Tempahan masih ada ..sangat percaya rezeki allah itu luas dan ada di mana-mana... 

Lama nyer tak update


Assalamualaikum.. Lama gila rasanya blog ni tidak berupdate.. Kesempatan ini saya ucapkan selamat tahun baru.. 2014.. Semoga tahun ini lebih baik dari tahun yang sebelumnya.. 

Salam maulidur rasul buat semua .. Semoga kita sentiasa mengamalkan sunnah nabi dan tidak lupa selawat ke atas junjungan Nabi Muhammad s.a.w... Semalam seronok dapat sertai misi team 1Cup cake 1solawat..semoga tahun hadapan dapat sumbangkan lebih banyak lagi.. Insyaallah...

Update gambar sepanjang even semalam..




Update juga gambar tempahan yang lalu..














Klik..Klik...Klik..heheheh