Jom Klik!

Thursday, December 28, 2006

Our first trial..on my besday :D




Chocolate cake
weight = 600 gm

Order dari putrajaya



Butter Cake with blueberry filling..
Half Kg

Saturday, December 23, 2006

Dr.Zahirah Order!!!!

2 cakes!




Chocolate moist cake 1.5kg





Chocolate Moist Cake 1kg

Sunday, December 17, 2006

Tun Teja order !



Chocolate cake with jelly (strawberry flavor)
Weight = 1.4 kg = 1 recipe
Sold @ RM 60

Dr Fatimah birthday cake !




Chocolate Cake
weight : 2 kg

fairuz from putrajaya order!


Chocolate cake with manggo topping
weight : 1 kg
sold @ RM 38

Abg Fizi order!



Chocolate Cake with Kiwi Topping
weight : 1 kg
Sold @ RM 38

Wednesday, December 13, 2006

Nini order!


Blueberry Chocolate Cake
weight : 500-600 gm
Sold @ RM 30

Monday, December 04, 2006

Experiment!! New decoration for Sis Shida (putrajaya)



Blueberry Chocolate cake
Weight: 1.2 kg
Sold : RM 45

kak shima order!



blueberry chocolate cake
Weight : 1.2 kg
Sold @ RM 45

Sunday, December 03, 2006

Kak nita order lagi!




Chocolate Moist Cake

Weight : 2.2 kg

Sold @ RM 75

Wednesday, November 29, 2006

Dekcit order for her special one!!



After additional touch from dekcit !

chocolate moist cake

weight : 1.5 kg = 1 recipe

Sold @ RM 50

Sunday, November 26, 2006

testing new shape & deco



Chocolate moist cake
Weight : 600 gm
Buyer : Hidayah's friend
Sold @ RM 30
note : 3 diffrent pic from 3 different camera phone :D

Wednesday, November 22, 2006

Kak Nita (Putrajaya) order for her son.



Chocolate Moist Cake
Weight : 1.2 kg

Thursday, November 16, 2006

new decoration!!!




Chocolate moist cake
Buyer : Sis Linda
Sold @ RM 25
Weight : 500 gm

Besday cake si shai

Blueberry choc Moist Cake
Di tempah oleh : mr.Shai
Sold @ RM 45 (Thank's for the extra's :D)

Chocolate moist cake
Di tempah oleh : sis Acuk for Shai's besday
Sold @ RM 40
Actually decoration requested tak sama dengan cake presentation. Sorrry sis.. tak boleh buat lah.. bila buat macam tuh nampak mcm tak siap so.. last minute kami ubah..
Pasal Coklat keras kat atas cake tuh sebab kami guna coklat masak + skit susu cair.. so agaknye bhn cecair dia tak cukup tuh yg keras. sorry ekk tepaksa potong guna pisau daging huhuh. haru betul.
anyway hope sume orang puas hati dengan rasa nye..
walaupun rupa kurang menarik.. hehhehhe
tulisan tuh insyaallah akan diperbaiki :D
note: seperti biasa gamba di upload dari SE T610 tu pasal kelabu asappppp!!!

Monday, October 30, 2006

Muffin's




ini adalah percubaan pertama kami..
cuba bukan sebarang cuba
cuba terus untuk di jual..
ni pun kawan kak yu gak yg tempah..
tp tak ingat nama.. aku ingat akak comei je :D
Bagai nak gila membuatnye..
mcm mcm cara cuba nak menghias muffin nih..
at last tuh je mampu kami buat..
tu pun dah tido kul 5 pagi..
tuk dijual kami letak dlm box kecik calour silver
tp lupa nak amik gambo..
sekiranya ade sesiapa yg berminat kami besedia menerima tempahan.. :D
Resepi muffin ni masih mengunakan resepi kek coklat moist tuh jugak..
kalau berminat sila la hubungi kami yer..
see yeah!

kawan K.Yu tempah lagi!!!!


Chocolate Moist Cake
Weight : 1/2 kilo's
Sold @ RM 25.00
Notes:
- Gambo di upload from SE T610
- For information "KAWAN KAK YU" ni dah pernah tempah kek dari kami. Ini kali ke 2 dia tempah cake dari kami. THANKS AKAK coz pecayakan kami :)

Tempahan dari Aisyah Waja :D


Chocolate Moist Cake
Price :RM 38
Notes : Gambar di upload mll hp buruk aku SE t610 so blur sesangat.. :D

Sunday, October 01, 2006

Wednesday, September 20, 2006

Belated besday Cake for Abg Fizi


Chocolate Cake
Berat : 500 gm

Klik..Klik...Klik..heheheh