Jom Klik!

Wednesday, August 25, 2010

Sunday, May 30, 2010

updet wedding cake sarah kawan osyie

moist choc
3kg
tiga tingkat/purple
RM200.00


NI BAHAGIAN BAWAH SEKALI
1.5 KG

NI BHG.TENGAH


NI PLAK 500 gm

SELAMAT PENGANTIN BARU BUAT SARAH DAN SUAMI...THANK YOU SO MUCH SUDI ORDER KEK NGAN ECAH..


UPDATE....wedding for today!!kat jinjang ,,

selamat pengantin baru buat sepupu kami HANIM yang melangsungkan majlis perkahwinannya pada harini..

Inilah dia wedding kek angah yang aku ngan yatt buat...hehehhe ...kul 3.30 pagi tido...sebab start deco lambat jam 12 gak kot...yang choc moist..1.5 kg.

sama gak choc moist..1kg bahagian tengah.

yang ni plak bahagian atas sekali...500 gm..


yang ni plak kek birthday buat semua family yang lahir pada bulan mei ..termasuk la adik aku ...30.mei.2010...
selamat hari lahir buat semua!!

nota kaki:yatt takpe yatt ..memula kekok sebab dah lama tak buat..tapi aku tetap anggap ko pro sebab aku pernah tgk yang ko buat lebih cantik dari yang sebelum ni...lama2 ok la...tak maca, aku..lama2 pun itu je corak yang aku tahu..so berusaha!!


Wednesday, May 26, 2010

Osyie order untuk kawan dia tunang

Chocolate cupcakes:
Simple DECO..ATAS PERMINTAAN
16 biji = Set Medium (RM2.50 x 16)>Harga berbeza mengikut jenis deco>



tq osyie

Kek yang aku buat untuk majlis birthday warga pengurusan bpl

3KG

Choclate moist

NI NAMANYA MALAS...huhuhuh bukan apa dah tak sempat ..aku deco yang simple je tu pun kek masih suam2..

Pelanggan Setia (Order dari Kawan kakyu tmn permata)



1.2kg


Chocolate moist kek


RM65.00


With Edible image (ikut harga pasaran)





tq ye kak !!tahun depan order lagi ya!!

Kak Sri Rayasti order kek buat adik tercinta(Wisma Tani)



Chocolate moist 1.2 kg



RM65.00



Thank you kak Sri tak pernah jemu order kek ngan ecah..ni tahun kedua besday darwina akak order ngan ecah tq so much!!

Sunday, February 28, 2010

Wedding Siti Anisah & Hazrin

Coklat moist :3kg
tema:pink putih
Heart Shape
RM200


1.5 KG

1KG

500GM


Kek Birthday 3 Tingkat (cik azma & family)

Coklat moist :1.5 kg (heart shape)
coklat moist + pandan kukus:1kg (round shape)
Coklat moist:500gm (round shape)

deco:Flowers & fruit...merah putih
RM200
Yang dua lagi kalau dapat gambar dari cik azma aku akan upload ya!!

Klik..Klik...Klik..heheheh