Jom Klik!

Monday, October 30, 2006

Muffin's




ini adalah percubaan pertama kami..
cuba bukan sebarang cuba
cuba terus untuk di jual..
ni pun kawan kak yu gak yg tempah..
tp tak ingat nama.. aku ingat akak comei je :D
Bagai nak gila membuatnye..
mcm mcm cara cuba nak menghias muffin nih..
at last tuh je mampu kami buat..
tu pun dah tido kul 5 pagi..
tuk dijual kami letak dlm box kecik calour silver
tp lupa nak amik gambo..
sekiranya ade sesiapa yg berminat kami besedia menerima tempahan.. :D
Resepi muffin ni masih mengunakan resepi kek coklat moist tuh jugak..
kalau berminat sila la hubungi kami yer..
see yeah!

kawan K.Yu tempah lagi!!!!


Chocolate Moist Cake
Weight : 1/2 kilo's
Sold @ RM 25.00
Notes:
- Gambo di upload from SE T610
- For information "KAWAN KAK YU" ni dah pernah tempah kek dari kami. Ini kali ke 2 dia tempah cake dari kami. THANKS AKAK coz pecayakan kami :)

Tempahan dari Aisyah Waja :D


Chocolate Moist Cake
Price :RM 38
Notes : Gambar di upload mll hp buruk aku SE t610 so blur sesangat.. :D

Sunday, October 01, 2006

Klik..Klik...Klik..heheheh